Kunstmalerindens Dagbog

blogbillede

Kunstmalerindens Dagbog

Så er min blog skudt i gang. Jeg har længe gået og talt på knapper, og spurgt mig selv om, om  jeg er villig til at påtage mig det arbejde, det er  at holde en blog kørende, men nu er beslutningen taget.  Jeg har så mange ”små historier”,  faktisk er det en form, jeg føler mig godt tilpas i, så den ligger faktisk lige til højrebenet og nu sparker jeg den så afsted.

Bloggen skal indeholde lidt af hvert, reflektioner og videreskrivning af indholdet i bogen ”Det kræver en god fantasi at forestille sig at man er god nok” selvfølgelig, men også andre ting – f.eks mit maleri og malerundervisning, hvor vi bruger meget tid på at undre os, vende og dreje billeder og bliver inspireret til alt muligt forskelligt. Om alt muligt, som jeg finder interessant og inspirerende at skrive om.

Efter jul har jeg været i en slags vakuum – hvor skal jeg være i mit eget verdenbillede, hvilken retning skal jeg tage. Det så ud som om der var så mange forskellige veje, jeg kan vælge, men forleden dag sank en god del på plads, så nu trasker jeg videre af livets landevej.

Opmuntret af afklaringen, gav jeg mig til at rydde op på mit skrivebord. Det var en akæologisk bedrift af de middelsvære. Midt i rodet fandt jeg så en masse noter og kommentarer fra en iværksætterforløb, jeg har fulgt gennem et par år. Jeg indstillede udgravningerne og satte mig på gulvet og fik lige en coachtime fra fortiden. Der var meget guld imellem og en af guldklumperne var denne her.

-Dine visitkort. Hvad med at skabe nysgerrighed ved at lave dem om til spørgsmål? (Tak Hanne Raunsmed)
Jeg havde på det tidspunkt visitkort med gode sætninger fra bogen, flere forskellig slags og ja, hvad med at stille dem som spørgsmål i stedet for udsagn. Pludselig væltede det frem med spørgsmål og det blev rigtig spændende. Til en start kan vi lige tage de 3 her.

Hvad er hjertevarme?
Eller: Er vi allesammen lige meget værd?
Eller: Hvem er ansvarlig for dit gode humør.
Eller: Kan man hygge sig rask?

Så kan I tænke lidt over det og kommenterer, hvis i føler for det. Ellers kan I  have en rigtig god dag. Jeg glæder mig til det her og har SÅ meget jeg gerne vil snakke om.
Læs og lån bogen på bibliotekets ereol. Følg linket og få bogen på din computer i løbet af 5 min.
“Det kræver en god fantasi at forestille sig at man er god nok”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *