Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Britta Kristensen

Generelle oplysninger

Britta Kristensen
Søren Lolksvej 30
5700 Svendborg
62541237
mobil 23 37 14 99
britta.brik@gmail.com

Generelle betingelser og forhold

Rettigheder til indhold og produkter på brittekristensend.dk tilhører Britta Kristensen. Du må ikke videregive, videreformidle, sælge/ mangfoldiggøre indhold og / eller produkter uden et skriftligt tilsagn. Benytter du citater fra indhold på brittakristensen.dk, tilknyttede sociale medier, online præsentationer eller materiale, skal du indhente skriftlig tilladelse og du akl kildeangive tekst fra Britta Kristensen.

Priser

Der tages forbehold for eventuelle fejl i angivne priser. Der forbeholdes ret til at ændre i priser uden forudgående samtykke.

Betaling 

Betalinger til Britta Kristensen modtages via mobilpay på 23 37 14 99 eller bankoverførsel. Ønsker du at betale via bankoverførsel, så skriv det til mig, så sender jeg dig mit kontonummer. Alle beløb er i DKK – danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl. Alle køb er bindende.

Levering

Bogkøb leveres via postsystemet eller ved personlig afhentning.

Terapiydelser leveres efter aftale med klienten.

Ansvarsfraskrivelse 

Britta Kristensen kan ikke holdes ansvarlig eller erstatningspligtig for de informationer, der findes på brittakristensen.dk eller i andet materiale, produkter m.v. som jeg har udarbejdet eller medvirket til at udarbejde. Det kan ikke påhvile Britta Kristensen et ansvar for tab, skader eller lignende, der måtte opstå direkte eller indirekte på baggrund af de informationer, der findes.
hjemmesiden.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse E-mail adresse: britta.brik@gmail.com

Britta Kristensen
Søren Lolksvej 30
5700 Svendborg
62541237
mobil 23 37 14 99
britta.brik@gmail.com