Bøger

Bøger
Ønsker du begge bøger koster de 550 kr. incl. forsendelse.

Ønsker du kun at købe den ene, er prisen 250 kr. pr. bog plus forsendelse – i alt 290 kr.

Et kursus i følelsesmæssig åbenhed og ligeværd

Den nye bog går dybere ind i en følelsesmæssig forståelse af os selv, med udførlige definitioner, sammenhængs- og begrebsforklaringer omkring følelser, ligeværd og åbenhed.

Bogen kan læses i sin helhed, men vil ved hjælp af sit udførlige indeks også kunne anvendes som opslagsbog.

Formålet med bogen er at inspirere til:

 • en fordomsfri indsigt i dit følelsesliv
 • at tage ansvar og blive centrum i dit eget liv
 • at bruge dine følelser som din guide
 • at snakke åbent og naturligt om dine følelser
 • at opprioritere det følelsesmæssige arbejde
 • at tildele dig selv og det, du oplever, værdi og betydning
 • at leve dit liv som det spændende eventyr, det vitterligt er.

Meningen med livet er, at vi skal være være glade for dem vi er.

I bogen fortæller jeg om de følelsesmæssige baggrunde for de ting, vi oplever. Vi er ikke vores følelser, men vi mærker hele tiden konsekvenserne af dem. I form af eksempelvis mindreværd. Når vi forstår og oplever, at vi betyder noget, kan vi udvikle os og ændre mindreværd til merværd og leve et fuldere liv.
Jeg fortæller om mit møde med Ellen Sander Jacobsen, hvis arbejde og tanker er inspirationen til mit arbejde og mine bøger. Læs om Ellen her.

Formålet med bogen er at inspirere til

 • undlade at skyde årsager væk fra os – og i stedet tage ansvar
 • at se på eget medansvar i problemerne
 • at lære at skabe indflydelse i eget liv
 • at følelsesmæssig åbenhed er den bedste medicin mod al modgang
 • at skabe mere selvværd
 • at højne viden om at du er god nok
 • at blive glad for den du er

Anbefalinger

Startede på Britta Kristensens fantastiske bog i går ( Jeg snuppede den på lydbog) og har lige hørt den færdig. – Wau. Var ved at falde ned af stolen. Den er FANTASTISK. På under et døgn er min verden vendt på hovedet. ” det kræver en god fantasi at forestille sig, at man er god nok “
Nadia Staldbjerg

“Bogen er både vis og humoristisk skrevet.
Kan varmt anbefales til både at få selvindsigt og til at få et andet perspektiv på, at lykken ikke kommer udefra, men kan findes i os selv.
God læse lyst til dem der skulle få lyst til at gå i gang med at forstå sig selv og andre lidt bedre.” B.C.

“Utroligt hvor præcist du rammer mine følelser – og gad vide om ikke du netop rammer hundredvis af andre … Hvor er det vise betragtninger om reinkarnation og befriende at læse om det uden akademiske kildehenvisninger – men med den usikkerhed og fascination, som jeg tror, vi er mange, der har.”

Lars Rasmussen Vid & sans Kommunikation

En bedrift, der beriger os alle, Britta. Jens og jeg drak vin og læste hele bogen højt for hinanden torsdag aften/nat. Tak! G.B.

Du har nogle gode pointer og gode historier på den varme menneskelige måde. Jeg er sikker på at rigtig mange mennesker vil kunne få stor glæde af at læse med. L.C.

sikken en dejlig bog…..læser kun lidt hver aften, så jeg kan nå at smage ordentligt på indholdet V.M

Jeg kan kun tilslutte mig de rosende ord…. Det er en fantastisk bog du har skrevet, Britta. Velskrevet, vedkommende, følsom, tankevækkende, givende….L.F

Det er ei veldig nyttig og god bok – fri for alt dill-dall og plasserer ansvar for eige liv der det høyrer heime – hos oss sjølve!. Den kom i akkurat rigtig øyeblikk for meg – og eg har beholdt mitt gode humør hittil i 2015:-) Tusen takk for at du deler på denne måten og gjør oss andre litt klokere! Eg har alt lånt boka videre! E-G 

Hold da op Britta hvor er du bare hudløst nærmest sanseligt ærlig – jeg læste lige 2/3 af bogen da J. var puttet.. Og stoppede kun fordi mine øjne ikke kunne mere og det var midt om natten -:) A W

Kære Britta,
jeg er i gang med din bog, er næsten færdig og skal holde igen for ikke at sluge den i et hug! Jeg bliver gang på gang ramt og genkender mig selv; det er virkelig stort og godt rigtig rart!! TAK, TAK, TAK! Og du skriver det i et på alle måder forståeligt, sjovt, indlevende og skønt sprog.
Udover det vel næsten almenmenneskelige som det med mereværd og mindreværd og andre hvad skal jeg kalde dem… handlingsmønstre (??), så kan jeg i den grad genkende mit – desværre alt for korte ophold – hos Ellen, min frastødning og tiltrækning af hende og stedet, og jeg kan ærgre mig over, at muligheden er forpasset, og jeg ikke havde mod nok til at række ud dengang for mange år siden.
Jeg føler mig også genkendt i at være autodidakt kunstner (autointakt som Marie Helger så skønt kalder det!), og alt hvad du skriver om det, og hvorfor man skal lave kunst, som Ellen kommer med en definition på – den kan jeg også bruge!!!
Og jeg har også forsøgt at være vedholdende med transcendental meditation – dog ikke den flyvske udgave!
Parforholdets faldgruber kan jeg også bare nikke samstemmende til, så det synger, og synes jeg roder rundt i meget af det lige nu. Det med at bekræfte hinanden i, at man er god nok – jeg er så træt af det, og forsøger at finde det i mig selv.
Nå, men som du kan høre, så sætter det en masse i gang i mig, og det har jeg lyst til at fortælle dig. Sikke en rejse du har foretaget, og hvor er det dejligt, at du vil dele ud af den!
Knus og kærlig hilsen
Birgitte

Kære du – jeg var så heldig at få bogen fra x…, og har desperat behov for at meddele dig, at jeg NØD, SUGEDE TIL MIG hvert ord. Den er super, Britta. Glad for at du tog dig tid til at skrive dine erfaringer fra arbejdet med Ellen.

Jeg skriver denne personlige hilsen til dig for her at sige til dig, at det er en fantastisk bog, du har skrevet. Så følsom og så humoristisk på samme tid. Du har udvist et vældigt mod i din fremstilling af så dyb og personlig en udviklingsproces. Din beskrivelse af mødet med Ellen er så ubeskrivelig gribende og skræmmende på samme tid. Og Ellen som diskussionspartner er en kreativ ramme om din fortælling, som giver dig mulighed for at komme vidt omkring i den psykiske udviklingsproces. Jeg oplever, at dine fortællinger er gennemarbejdet, måske i kraft af, at du har holdt så mange foredrag, og at der i den proces har været en bearbejdning, men også en udvikling af fortællingerne i mødet med et publikum. Dine tanker om – og måske også usikkerhed på – reinkarnationstemaet kunne jeg godt tænke mig at snakke med dig om engang. Er det noget, du har beskæftiget dig med og uddybet sideløbende? Hjertelig tillykke endnu engang.
Kis Henriksen