Åbne døre

Så er der en uge til et af året højdepunkter herude i haven på Tåsinge. Åbne Atelierdøre d. 17/18 Nov. Så myldre det ind med folk, der skal kigge, snakke og nyde haven. Det er en fest, og altid fyldt med fantastiske oplevelser. Man får snakket med kunder, nye og gamle, der dukker gamle venner op og fjerne naboer, som man ikke har hilst på før.
Der er sytten andre kunstnere, der har åbnet dørene, og dagen igennem får man så hilsner fra de andre igennem gæsterne. Kors, det er hyggeligt 🙂

Britta Kristensens billede.

Der er både billeder, smykker og postkort i min afdeling. I haven tænder Peter bål, og den er stor nok til at man kan gå en tur af små snoede stier.

Britta Kristensens billede.

Hvis jeg skulle anbefale et julegaveindkøb til en overkommelig pris herfra, kunne det være bogen. “Det kræver en god fantasi at forestille sig at man er god nok”  Verden har ændret sig siden jeg skrev bogen, men bogen er evig aktuel, så længe vi vælger at slås med os selv og hinanden.

Kort fortalt handler bogen om:
En ny og mere positiv forståelse af os selv.
En forståelse af os selv, hvor ligeværd og åbenhed er centrale begreber. En forståelse, hvor fantasi og logik (vores feminine og maskuline sider) ikke længere kigger skævt til hinanden, men samarbejder.

En forståelse, hvor vi ikke identificeres os med vores fejl og laver alting om til et spørgsmål om skyld. Så længe vi gør det, er det umuligt for os, at lære af vores erfaringer og bruge dem til noget konstruktivt.

Britta Kristensens billede.

En forståelse af, at hverken krig, penge eller mystik kan løse de problemer vi sidder i. Vi bliver nødt til at udvikle os på det følelsesmæssige plan.

En forståelse, hvor vi dropper vores uselvstændighed, og begynder at rette op på det, vi har gjort mod os selv og sendt ud igennem tiden.
En forståelse, hvor vi erkender, at der faktisk ikke er nogen begrænsninger for menneskets muligheder og evner.

Vi bliver nødt til at blive klogere på os selv, blive voksne, tage ansvar og indse, at vi allerede har alt hvad der skal til, for at løse vores egne problemer.

Fra bagsiden
“- En spændende rejse rundt til de trolde og dæmoner der ikke har mere magt, end vi selv giver dem. Det er den rejse Britta Kristensen tager os med på her – en rejse fyldt med udfordringer, tvivl og vantro, men også med humør, glæde og klarsyn.
”Velkommen til en beretning fra det virkelige liv, der sætter gang i hoved og krop og som ikke har en”sidste anvendelsesdato.”

Og ikke mindst – der vil helt sikker også være tid til at snakke med mig om bogen og hvad der ellers ligger for  

Her får du lige en kort anbefaling, og et link til uddrag af bogen.
Kære Britta
Jeg er i gang med din bog, er næsten færdig og skal holde igen for ikke at sluge den i et hug! Jeg bliver gang på gang ramt og genkender mig selv; det er virkelig stort og godt rigtig rart!! TAK, TAK, TAK! Og du skriver det i et på alle måder forståeligt, sjovt, indlevende og skønt sprog. B.V

Link til læseprøve..

Britta Kristensens billede.

Vi er sammen om at åbne dørene her, Peter og jeg. Han åbner sit sejlmagerværksted og det er et besøg værd, det er faktisk intenst hyggeligt derinde. Og så sælger han sine smukke tasker, som kommer i mange forskellig størrelser og faconer, også nogen hvor der lige kan være en kat i.

Peter Brusendorffs billede.

Vær så meget velkommen herude.
KH Britta og Peter
Ud over det, kan man ved samme lejlighed besøge en masse andre kunstnere på øen. vi er 17 der åbner dørene.
Her er link til kort over området og de andre kunstnere man kan besøge ved samme lejlighed.

Mai-Britt Schultz' billede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *