Kursus i åbenhed og ligeværd

Arrangementer

Otte mødegange – første mødegang d. 4 – 10. Pris almen 600 kr. Se mere på Kursus i åbenhed og ligeværd | LOF Sydfyn

Brug kurset i åbenhed og ligeværd til at finde ud af, at du er god nok som du er.

Brug det til at få en gladere og hyggeligere hverdag.

Brug det til at få en god og åben kontakt til dine medmennesker, din familie og venner.

Brug det til at løse dine konflikter og problemer på en god og konstruktiv måde. Brug det til at opdage hvorfor og hvordan det er muligt at få et liv, der er dybere, større og rigere end du måske troede muligt.

Undervisningen bliver en blanding af oplæg fra bogen ”Vi er alle sammen lige meget værd” og gruppearbejde – refleksion i plenum.

Kurset fremmer din personlige udvikling og tager udgangspunkt i de enkeltes deltageres erfaringer og viden.

Udover kursusgebyret skal du påregne 250 kr til køb af kursusmateriale – bogen ”Vi er alle sammen lige meget værd”. Den kan købes via min hjemmeside www.brittakristensen.dk eller ved kursets start. Her er de emner, vi tager op igennem kurset

 • Ligeværd – mere og mindreværd

  Hvis du forstår, at du hverken er værre eller bedre end andre, så har du de bedste forudsætninger for at finde fred med verden.

  I denne lektion gælder det ligeværd og det modsætninger mere- og mindreværd. Det gælder om at kunne skelne og mærke, hvilken af disse følelser du egentlig er i i en given situation.
  Vi får også snakket om, hvordan du takler andres mere- og mindreværd, når du møder det.

  Du får i denne lektion en gennemgang af hvordan mere- og mindreværd kører som en vippe inde i dig, hvordan den viser sig som en medalje med to sider og hvordan verden ser ud igennem ligeværdsbriller. Tingbehandling bliver også introduceret. • Maskuline og feminine sider

  Denne lektion handler om kønnenes samarbejde. Det handler om de misforståelser og belastninger imellem os, som vi skal til at tage et opgør med. Misforståelsen at vi ikke er lige meget værd, giver rod i parforholdet, konkurrencer og frustrationer. Selvom vi ønsker en positiv kontakt.

  I denne lektion arbejder vi med maskuline og feminine egenskaber og den måde de to sider arbejder sammen i dig på.  
  Vores forskellighed er en helhed.
   Du bliver et gladere menneske, når dine feminine og maskuline sider arbejder positivt sammen.


 • Livets skole  

  Den her lektion handler om at lære af det, du oplever i dit liv. Det handler om at blive klog af skade.  Det handler om at blive centrum i eget liv
  Hver gang du lærer noget om dig selv, forandres også dit syn på dig selv.

  Når du begynder at se den læring du serverer for dig selv, hilder ud op med at se dig selv som offer for noget som helst. Du holder op med at synke ned i selvmedlidenhed, depression og vrede.

  Der er ikke synd for dig, at du skal lære noget. Når du begynder at forstå, at intet sker tilfældigt, så bliver livet til det spændende eventyr, det vitterligt er.

 • Lys og mørke

  For at blive glad for dit liv, skal du have fat i dit lyse hoved. Med det lyse hoved på, kan du stille dig selv de rigtige spørgsmål.

  Du lærer at skelne mellem lys og mørkes helt forskellig og afgørende karakter.
  I denne lektion lærer du sikkert at kunne skelne mellem lys og mørke og hvor dine intuitioner kommer fra. Du lærer at skelne mellem lys og mørkes helt forskellig og afgørende karakter.

  Du får forklaret, hvorfor din mørke bevidsthed ikke kan ødelægge noget for dig. Du bliver bevidst om, at du altid har en mulighed for at vælge, om du vil vælge det mørke hoveds inspirationer eller om du vælger de inspirationer, der kommer fra dit lyse hoved.


 • De svære følelser

  Det er din egen opgave at skabe fred inde i dig.  I den her lektion tager vi fat på følelserne.
  Hvor kommer følelserne fra og hvordan udtrykker de sig. Hvordan forholder du dig til dem.

  Du får en gennemgang af nøgenhedsfølelsen. Nøgenhedsfølelsen er den følelse som allermest forhindrer dig i at forholde dig til dig selv.  Din sårbarhed kommer du også til at stifte bekendtskab i denne lektion.


 •  Prioriter det psykiske.

  I lyset heles dine sår.

  Dine fysiske symptomer viser, hvor du er faret vild i forhold til hvad du kræver af dig selv indefra.
  Dine sygdomme er nøgler til at finde ud af, hvad du har gjort galt overfor dig selv.

  De viser dig altid, hvor du har lyttet til dine illusioner og misforståelser omkring dig selv– i stedet for at se den virkelige verden.
  I det øjeblik du forstår og får vendt din forståelse rigtigt, får du kontakt med dit lyse hoved og du begynder at handle anderledes.


 • Sjælens rejse

  Vi lever mange gange, og kan aldrig blive væk fra hinanden for alvor. En lektion, hvor vi snakker om det helt store perspektiv på os selv.

  Vi skal snakke hjertevarmeundervisning og om at få øje på vejen til hjertevarmeundervisning.

  Kærlig hilsen
  BrittaSe mere på Kursus i åbenhed og ligeværd | LOF Sydfyn