Terapi

Ligeværdsterapi 

Find dit gode humør – og behold det

 

 

Hver gang du løser op for et problem i dit liv, forstår du mere om dig selv. At løse et problem, er meget mere end kun at løse det aktuelle problem. Du kommer hver gang nærmere en positiv og lys forståelse af dig selv.

 

Det mørke hoveds deprimerende og selvundertrykkende logik

Dine problemer opstår, når og fordi du lytter til det mørke hoveds deprimerende og selvundertrykkende logik.

Men når du lytter til tanker og forestillinger, om at du ikke er god nok, som du er, at du ikke er værd at elske, så skaber du problemer for dig selv.

Resultatet

Resultatet viser på alle planer i dit liv og på uendelig mange måder. Det mørke hoveds fantasi er uendelig.

De viser sig f.eks. som
Problemer med samarbejdet i dine relationer. Familie, venner og parforhold.
Du render konstant ind i andre mennesker, som ikke behandler dig godt eller du er i forhold, hvor du ikke behandler de andre godt.
Du kører derud af uden at vide, hvad du vil med dig selv. Tomhed og depression.
Du bliver syg og får fysiske eller psykiske symptomer.

Det lyse hoveds helende kræfter

Når disse problemer bliver for store, er det på tide at gøre noget ved det. Så er det på tide at vende tilbage til et lyst og og positivt syn på dig selv.

Kun der – i det lyse hoved, kan du løse problemerne, – så godt og grundigt, at de aldrig mere vender tilbage.

Hjælpen er lige om hjørnet

Hjælpen er altid lige om hjørnet, når man først har besluttet sig – uanset, hvor langt ud man synes, man er kommet.

Det er muligt at booke både fysiske møder og onlinemøder.

Du kan vælge enten at komme herud til mig – til et godt gammeldavs fysisk møde.
Du kan også vælge at få en online terapi.

I begge tilfælde opfordrer jeg dig til at skrive til mig inden vi mødes. (Du er selvfølgelig også velkommen til ikke at skrive på forhånd). I dit brev kan du skrive om problemet du gerne vil have løst. Du kan skrive om dine fysiske og psykiske symptomer. Jeg læser det og forbereder mig til vores møde. Så allerede når du møder op, enten på den ene eller den anden måde, så har jeg allerede et godt billede af løsningen. Det sparer tid for os begge og gør terapien mere virkningsfuld fra første møde.

I den online terapi har du mulighed for at få sessionen optaget. Så sender jeg et link efterfølgende. Så kan du sidde i fred og ro og høre det en eller flere gange til.

Kommer du her i klinik, kan du optage vores samtale via en mikrofon på din telefon og genhøre vores session den vej.Priser

Der betales altid inden sessionens start.

1 person

1. time
950 kr


2 personer

1 1/2 timer
1450 kr

3 – 5

2 timer
1850


Du kan også kontakte mig på
23 37 14 99


britta.brik@gmail.com

Fysiske møder foregår på:
Søren Lolksvej 30
Tåsinge
5700 Svendborg

– klik på billedet for kort og rutebeskrivelse.

Anbefalinger:

“Om jeg kommer til vores samtale med en uforståelig tristhed, ondt i ryggen eller med et kæresteproblem, så sker der det forunderlige, at vi lige pludselig er inde ved den følelsesmæssige baggrund for mit problem. I samtalens løb bliver jeg nemlig hjulpet til at rette fokus på følelser, som jeg slet ikke selv kunne se, spillede ind. Jeg kommer til at se problemstillingen/smerten i en ny vinkel og med andre briller end hidtil. Indsigten og forståelsen trænger ind. Den gordiske knude løsner sig og alting falder på plads inden i mig. Jeg går fra samtalen med en livgivende lethed og tænker ofte:  det var dog utroligt, hvor godt det virker at forstå hvilke følelser, der er i spil. Britta véd det! – Hun fornemmer lynhurtigt, hvad der er på færde, og det har hjulpet mig igennem mange år. Tak Britta! ”
Birgit V.


Jeg kontaktede Britta på baggrund af en kronisk sygdom og et livssyn, der efterhånden var blevet mørkt og tungt. Hendes måde at anskue tingene på, og hendes indsigt i de følelsesmæssige baggrunde, der ligger til grund for vores sygdomme og mørke hoved, hjalp mig allerede efter vores første samtale. Hun har givet mig en ny indsigt i mig selv og mine følelser, som jeg slet ikke var bevidst om.

Det er så enkelt, når Britta forklarer baggrunden for mine problemer og udfordringer. Ingen navlepilleri og langhårede forklaringer. Hun ser hurtigt, hvad der er årsagen og giver gode råd til, hvordan jeg kommer videre. Jeg er altid positiv og opstemt efter vores samtaler, og bruger hende hver gang tankerne bliver mørke eller jeg skal træffe valg i livet. 

Tina M.


Når du kommer til Britta, lærer du rigtig meget at være i ligeværd og tænke i ligeværd. Det er super svært, at være i ligeværd og når man støder på et problem, hvor man selv mener at være i ligeværd, kan Britta stille skarpt i løbet af få sekunder på, hvor du ikke er i ligeværd og hvordan du møder modparter, som ikke er det heller. Har du fysisk ondt nogen steder, hænger det gerne sammen med det psykiske. Sammen med Britta kan man få dette belyst og gennemarbejdet dette. Det er en fantastisk følelse, at gå derfra uden at have ondt, hverken psykisk eller fysisk. Kan klart anbefale at besøge Britta. Hun er et varmt, kærligt og brutalt ærligt menneske. Du kan ikke andet end blive betaget af det hun kan.

Krestine Frandsen

Britta forstår med humor og nænsomhed at lære mig om følelser, adfærd, hjertevarme og meget meget mere. Britta kan om nogen levere redskaber – brugbare så adfærd og følelser integreres og jeg kan sætte handling på. Så kommer selvindsigten også. Derfor kære Britta : af hjertet tak for mange gode stunder med LIGEVÆRDS træning. Vi ses i din Ligeværdsskole igen.

Elisabet K.