Gruppearbejde

 

Hvorfor arbejde i grupper 

Når vi arbejder sammen, kan vi dele og hjælpe hinanden med at løse vores problemer, finde ligeværdet og glæden ved at være os. Igennem en forståelse af, vi allesammen er lige meget værd, kommer der det rette perspektiv på dit liv, og det du oplever.

 

Hvordan arbejder vi

Et gruppemøde varer to timer, gruppen består af tre eller fire personer og så mig. Du mødes med din gruppe cirka en gang om måneden.  Du åbner selv op i det tempo, du kan overskue, og tempoet bliver fuldt ud respekteret. I gruppen kommer vi til at lære hinanden rigtig godt at kende, og du får en gruppe, der støtter dig igennem de ting, du kommer ud for i din hverdag.

 

Hvad arbejder vi med

Igennem gruppearbejdet vil du opdage, hvor vigtigt det egentlig er, at standse op overfor det du oplever i dit liv, også det du måske før opfattede som ubetydeligt. Det du kommer ud for i dit liv, er  svar på, hvordan du opfatter dig selv.

 

Hvor?

Det foregår hjemme hos mig på Tåsinge.
Adressen er:
Søren Lolksvej 30
5700 Svendborg

 

Hvordan starter jeg

Hvis du får lyst til at høre mere, ring på 23 3714 99, stands mig på gaden, eller tryk på linket til kontaktsiden.

Tryk her for kontakt

Anmeldelse

JEG KAN VARMT ANBEFALE AT VÆRE EN DEL AF EN SÅDAN GRUPPE. GÅR HVER GANG DERFRA MED FØELSEN AF LETTELSE, SAMHØRIGHED, GÅ PÅ MOD OG SÅ MEGET HJERTE VARME. VI KAN GRINE OG GRÆDE I ET RUM HVOR ALT ER NATURLIGT OG VELKOMMENT – SÅ FORLØSENDE ❤❤❤❤
TAK FORDI DU ER DIG BRITTA
KNUS FRA VIVI