Gruppearbejde

Gruppearbejde

 

Brug kontaktformularen og skriv hvis du er interesseret.  Man kan også selv samle en gruppe, som så starter sammen. Andre konstellationer – f.eks en større gruppe flere gange eller en aften eller nogle timer en dag, er også muligt.
 
“Jeg har gjort den erfaring gennem jævnlige samtaler mi gruppen, at ikke alene bliver problemer løst op, men jeg bliver også selv bedre til at opdage, når jeg gentager uhensigtsmæssige mønstre (selvundertrykkelse, uklare motiver osv.) og holde op med det. – Jeg bliver heller ikke så utilfreds med mig selv, når jeg falder tilbage. Jeg har lært at hygge mig mere med livets udfordringer. Jeg ved, der er hjælp at hente….. L. B.

 

“…Jeg oplever. at jeg kan ankomme til min samtalegruppe hos Britta og være i totalt kaos og vildrede indeni…. Inden jeg går derfra, ser jeg klart på mit problem og véd hvordan jeg kan håndtere den aktuelle situation med kæresten, sønnen, søsteren, veninden etc. – Det føles godt og rigtigt – og det virker! ” V.B.

 

 

Ring eller skriv hvis du/I har spørgsmål.

Tlf: 62 54 12 37 el. 23 37 14 99

Alt arbejde i terapien går ud på at få klarhed over det som ellers fremstår som en gåde for os. Når vi får klarhed på det, kan vi også handle mere konstruktivt i forhold til os selv og andre. Når man kender sig selv og andre godt lader man sig ikke så nemt vælte, når de negative følelser går i gang. At lære sig selv at kende betyder også at man bliver bedre til at stå ved og stå inde for sig selv.