KURSUS AFLYST

Vi er alle sammen
lige meget værd.

Lørdag d. 16. Januar
Kl. 10 – 16.30

Erfaring
– Hvad kan jeg lære af situationen. Når du tør spørge på den måde, taler du til både din fantasi og til din logik – og så er der pludselig nok at lave.
Et kursus i åbenhed og ligeværd.

Det her kursus er for dig der:

 • Synes, at du går rundt i cirkler og ikke kan finde en ende på problemerne.
 • Har svært ved at tage stilling og mærke, hvad der er det rigtig for dig.
 • Er træt af at føle dig overset.
 • Som gerne vil standse kritik og skænderier, både indadtil og udadtil.
 • Som gerne vil kunne udtrykke, hvad du føler.
 • Som længes efter at blive bedre til at stå ved dig selv.
 • Som synes, at du bokser for meget med dine følelser.

I det hele taget
et kursus for dig
som ønsker mere
ro og glæde i dit liv.


Ligeværd, selvværd og selvtillid

Vi skal arbejde med ligeværdsfølelsen på dette kursus.

Jeg vil vise dig, hvordan det er med dine mere- og mindreværdsfølelser du skaber dine problemer – også dem der ser ud til at komme udefra.

Jeg vil gøre det tydeligt for dig, hvordan du løser dine problemer langtidsholdbart med ligeværdsfølelsen.
Hver gang du får løst et problem, så det ikke vender tilbage, vil du kunne se, at det altid indeholder en opdagelse af, at du er lige så meget værd som alle andre.

Du får på kurset en klar og udførlig definition af ligeværd. Du får en større forståelse for hvad det begreb rummer.

Når du føler dig ligeværdig med andre, opdager du din betydning i relationerne. At opdage din betydning giver dig mulighed for at tage medansvar for det, der foregår.

Du står sikkert, når du står i ligeværd. I ligeværd med andre er dit selvværd og din selvtillid helt på plads. Du kan tydelig mærke, at du hverken er værre eller bedre end nogen anden. Det giver det bedste udgangspunkt for samarbejde med andre.

Når du føler dig ligeværdig, lader du dig ikke presse til noget og du styrer heller ikke rundt med andre.

Ligeværd er at forstå, at vi alle sammen har følelser og at vi alle sammen kan lære af det vi oplevet igennem vores liv.

Du kan godt
tage store skridt
på et lille kursus


“Brittas perspektiv på livet har ændret min verden fra den ene dag til den anden.

Det er som om, at jeg endelig forstår hvordan jeg skal anskue mine sommetider svære følelser, hvilket jeg tror på er nøglen til mere ro og glæde” Catharine Cold


Nøglen til et liv med mere ro og glæde

Vi kalder selv, på det vi oplever, og det gør vi, fordi der er noget i situationen vi gerne vil lære noget om.

Nar du opdager den læring der ligger i dit problem, er du i stad til at opløse situationen igennem ligeværdsfølelsen.

Undervisningen kommer til at hvile på de dilemmaer og problemer som I kommer med. Vi bruger hverdagen og jeres oplevelser til at belyse den labyrint følelserne udgør. Man kan åbne sig i den takt og tempo, som man selv finder inspirerende.

Følelserne er fælles, men hvordan vi forholder os til dem er forskelligt. Derfor kan du altid lære noget, også af de vildveje andre er kommet ud på.

Nøglen til et liv med ro og glæde i ligeværdsfølelsen er grundlæggende at kunne forstå sig selv og blive god til at håndtere de svære følelser.

På kurset lærer du at skelne sikkert mellem dit mørke hoved og dit lyse hoved. En vigtig disciplin, der giver ro og tillid til dig selv, så du ikke længere behøver at gå ud i situationer, som ikke er gode for dig.

Hverken prinsen
eller prinsessen
kommer og vækker os.

Livet er et eventyr

Vi skal selv og vi kan godt, når vi hjælper hinanden. Det er kun svært, når vi insisterer på at gøre det alene.

Det er igennem de reaktioner, du får fra dig selv, dit krop og dine omgivelser, at du kan opdage, hvad du skal lære mere om her i livet.

Igennem kurset bliver det nemmere for dig at få øje på de lyse muligheder som livet altid byder på. Du bliver bedre til at holde dig på den vej, der sikkert vil føre dig til mere glæde og ro i dit liv.

Det kan hjælpe dig med at opleve livet som det eventyr, det vitterligt er.

Med stor ærlighed fører du os ind i dit univers. Et univers, som du gennem nærvær og empati lader os alle få en mulighed for, at blive en del af. Tak
Bitten P.

Det praktiske

Kurset koster 850 kr.

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til mig. Så svarer jeg på, om der er plads eller ej. P.t er der stadig pladser.

britta.brik@gmail.com


Jeg servere the og kaffe, lidt frugt og lidt kage. I middagspausen kan du nyde din madpakke eller købe mad i en af byens mange hyggelige butikker.
Vi har en virkelig god burgerbar lige om hjørnet.

Kursusstedet ligger på Svendborg havn, hvor I kan gå tur i middagspausen, nyde miljøet og måske være så heldig at træffe Delle – som er vores allesammens kæledelfin.
Vi er stolte af Delle her i Svendborg og han elsker både selskab og at optræde for folk på kajen.


Kurset afholdes i

Brogade 13
5700 Svendborg


Coronaforbehold

Max 10 deltagere incl. mig.

Jeg aflyser, hvis situationen ændre sig i forhold til risiko for smitte med corona.

Ved færre end 7 deltagere aflyser jeg også, eller forbeholder mig ret til at ændre på længden af kurset.

Tiden er speciel og kræver specielle løsninger, men I skal nok blive oplyst om ændringer og aflysninger hele vejen igennem. I får hele tiden mulighed for at afmelde uden vederlag, hvis ændringerne ikke passer jer.

Kører kurset som planlagt, og skulle du alligevel fortryde og afmelder dig kan du frit gøre det indtil 24 timer før kursusstart. Derefter får du refunderet 500 kr af dit indbetalte beløb.

Jeg glæder mig til at arbejde med dig. 🙂

Her kan du se en præsentation af Britta Kristensens foredrag

 

Vi er allesammen lige meget værd

Glæde er at kunne se det gode i sig selv og andre. Glæde er at kunne føle sig god nok, som man er og værd at elske, som man er. Glæden er også følelsen af ligeværd.

Vejen til glæden bor også inde i os og den går gennem følelsernes labyrint. Vejen kan føles farlig eller umulig at gå, men kan sagtens blive til et spændende eventyr, hvis man har gode vejvisere og et godt kort at gå efter.
Vores følelser er vores vejvisere og kender vi dem og kender vi os selv, åbner vejen sig for os.

De udfordringer og problemer vi møder på vores vej, løser vi som gåder der er stillet os med visheden om, at der ikke finde noget der hedder ”en umulig skæbne”. Kom og få en aften med et fordomsfrit kig på de følelser og de forestillinger om os selv der spærrer vejen, de har alligevel ikke mere magt, end vi selv giver dem.

Kom og tag et kig på vejen til et rigere, lykkeligere og kærligere liv. Et liv med ligeværd og glæde ved at være dig, glæde ved det du har og det du kan. 

4.500 kr + transport

4. Han, hun og musikken

Hvorfor er det så svært for mænd og kvinder at finde hinanden? Hvorfor ser det ud, som om der er en krig mellem kønnene globalt set?  De og mange andre spørgsmål, vil vil gerne være med til at snakke om og diskuterer.

Vi tror på, at vi to, mand og kvinde, er lige meget værd og skabt til samarbejde. Vi tror på, at når det er svært, er det fordi, at der ligger en masse normer, mindreværd og sårbarhed og spærrer for glæden ved at være sammen. Det blev vi nødt til at gennemskue og lave om på, for ikke at blive skilt. Vi har måtte lære, at vi ikke er halve mennesker, der skal reddes af hinanden. Vi er hele og vi skal være centrum i vores eget liv.

Vi har møjsommeligt arbejdet os både ind og ud af mange forskellige ubalancer og problemer igennem årene. Det krævede for os, et stykke arbejde at blive sammen, men det kunne godt lade sig gøre. Nogen synes måske, at arbejdet er for stort, men vi tror på, at det er meningen med os og meningen med livet, –  for os er ægteskabet et sted at udvikle os fra. Det handler om at forstå og tage ansvar for sig selv som et helt menneske, selvom man har en kæreste.

Man er velkommen med eller uden ægteskab – det handler dybest set om at finde sig selv som et helt menneske, uanset under hvilke forhold man lever.

Kom og få en hyggelig aften, med masser af udveksling og inspiration til at udvikle sig som mennesker, både med og uden kæreste.

Dobbeltforedrag med Britta kristensen Peter Brusendorff Pris 4.500 kr plus transport

For alle foredrag gælder

Kontakt mig for mere information – så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Send mig gerne nogle arrangement-informationer:

 • Hvor skal det holdes?
 • Ca. antal tilhørere?
 • Og de spørgsmål der ellers måtte være.
  Jeg hjælper også gerne med at vurdere, hvilken form foredraget skal have for at passe til netop jeres behov.

Andre siger om foredragene

Britta Kristensen har skrevet bogen ”Det kræver en god fantasi at forestille sig at man er god nok” En bog om åbenhed, ligeværd og hjertevarme.
Som foredragsholder er det hendes specielle viden om følelserne, nye perspektiver og stor personlig åbenhed der tager publikum med storm.
Hun har en formidable og levende fortælleevne, særegen afvæbnende humor, og let tør fortællestil.

“Følelserne, fantasien og erkendelserne kommer for fulde omdrejninger, når Britta med humor og nærvær beskriver selvcensurens snærende bånd som den hindring for udvikling, mange er underlagt. Foredraget udfordrer og skaber selvindsigt. Med sin underfundige humor får Britta skabt en fortælling, vi alle genkender hos os selv.”

Kære Britta Kristensen. Tak for en berigende aften. Skønt at møde dig på hjemmebane. Det blev en meget intens og nærværende aften, hvor du tryllebandt en hel sal fyldt med lydhøre, åbne og positive mennesker. Britta, du er en fantastisk formidler. Med humor, alvor og et levende kropssprog inviterede du alle tilstedeværende ind i en verden levet i ligeværd, visdom og kærlighed – med kommunikation som nøgleord. En livsbekræftende aften.

Hej Britta. Du er en blændende god formidler. med et livsbekræftende budskab, som giver grokraft, for den der lader. Med stor ærlighed fører du os ind i dit univers. Et univers, som du gennem nærvær og empati lader os alle få en mulighed for, at blive en del af. Tak